برگزاری مراسم گرامیداشت مرحوم دکتر پرویز عظیمی استاد فقید گروه ریاضی

مراسم یادبود مرحوم دکتر پرویز عظیمی، استاد فقید گروه ریاضی، روز چهارشنبه ۱۰ اسفند  در سالن همایش مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه، و با حضور دانشجویان و اعضا هیات علمی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در ابتدای این مراسم، دکتر حسینی گیو مدیر گروه ریاضی، ضمن عرض خیر مقدم به حاضران، یاد و خاطره مرحوم دکتر عظیمی را گرامی داشتند. در ادامه، معاون آموزشی دانشگاه،  دکتر شهرکی، با بیاناتی بر ضرورت تداوم برگزاری چنین مراسماتی تاکید نمودند.

سپس، کلیپی از عکس ها و صحبت های مرحوم عظیمی پخش شد که به همت دکتر  عرب عامری، معاون آموزشی دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر تهیه شده بود.

در ادامه،  دکتر رحمت الله لشکری پور، استاد پیشکسوت گروه ریاضی و  دکتر شاطریان به ذکر خاطراتی  ارزشمند از مرحوم دکتر عظیمی پرداختند.

روابط عمومی دانشگاه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد فقید، از دست اندرکاران این مراسم تشکر و قدردانی می نماید.