دیدار نوروزی ریاست دانشگاه به همراه مسئول نهاد نمایندگی رهبری با حضور در دفتر کارکنان دانشگاه

دیدار نوروزی ریاست دانشگاه به همراه مسئول  نهاد نمایندگی رهبری با حضور در دفتر کارکنان دانشگاه

دکتر رضایی و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر بامری در روزهای ۱۵ و ۱۶ فروردین ضمن بازدید و حضور در دفتر کار مدیران، اساتید و کارکنان دانشگاه سال نو را به آنها تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این دیدارهای صمیمانه که در روز های سه شنبه و چهارشنبه، ۱۵ و ۱۶ فروردین ماه سال ۱۴۰۲، انجام شد دکتر رضایی رئیس دانشگاه با همراهی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر بامری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با حضور در دفتر مدیران، اساتید و کارکنان بخش های مختلف دانشگاه ضمن تشکر و قدردانی از زحمات آنها، فرا رسیدن سال نو و همچنین ایام ماه مبارک رمضان را تبریک گفتند.

در این دیدار صمیمانه در خصوص برخی از نیازهای دانشکده ها و مسائل کارکنان، مواردی مطرح شد.