در راستای جهاد تبیین و تحقق شعار سال نشست جمعی از اساتید، دانشجویان دکتری و تشکل های دانشجویی با مدیران اقتصادی استان برگزار شد.

نشست مدیران اقتصادی استان با جمعی از اساتید، دانشجویان دکتری و تشکل های دانشجویی دانشگاه در خصوص مسائل اقتصادی استان در راستای جهادتبین و تحقق شعار سال صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای جهاد تبیین و تحقق شعار سال (مهار تورم و رشد تولید)، در مورخه 21 فروردین ماه در محل سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه نشست و جلسه پرسش و پاسخ با حضور مدیران اقتصادی استان و جمعی از اساتید و دانشجویان دکتری و نمایندگان تشکل های دانشجویی در خصوص مسائل اقتصادی استان برگزار شد.

معاون اقتصادی استاندار سیستان و و بلوچستان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های اقتصادی انجام شده در سال گذشته با تشریح برنامه اقتصادی در سال جدید و بیان اولویت ها در توسعه استان، گفتند به دنبال تجارتی هستیم که منجر به تولید شده و به صادرات منتهی شود در ادامه جلسه برنامه پرسش و پاسخ بین اساتید و دانشجویان مقطع دکتری دانشکده اقتصاد و مدیریت و نمایندگان تشکل های دانشجویی با مدیران اقتصادی صورت گرفت و پیشنهادات و راه کارهایی به منظور رفع برخی مشکلات اقتصادی ارائه شد.