بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به مناسبت روز جهانی قدس

بسم الله الرحمن الرحیم

مقام معظم رهبری " مدظله العالی ": روز قدس فقط روز فلسطین نیست، بلکه روز امت اسلامی است.

جهان در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان شاهد حرکت یکپارچه امت اسلام و آزادی خواهان است؛ حرکتی که با زمان شناسی، ژرف اندیشی و آینده نگری پیر فرزانه انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) پایه گذاری شد تا مسئله فلسطین، پاره تن جهان اسلام و قدس، قبله اول مسلمانان، هیچ گاه به فراموشی سپرده نشود. روز قدس پرچم برافراشته ملت آزادیخواه، مسلمان و مومن برای دفاع از جوانان مظلوم و پدران و مادران غیور فلسطین است. در نگاه و بیان راهبردی رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)، روز قدس روز هم اندیشی و همکاری برای گسترش حکیمانه استکبارستیزی و عدالتخواهی است.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان همواره پیروی از رهنمودهای بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای(مدظله العالی) رهبر اندیشمند انقلاب اسلامی را با حضور پرشور دانشگاهیان در راهپیمایی پرشکوه روز جهانی قدس و حمایت از فلسطین مظلوم اعلام داشته است و همانگونه که قابل پیش بینی است امسال نیز با حضور گسترده‌ی خود، بار دیگر فریاد آزادی قدس شریف را سرخواهند داد.