قرار گرفتن نام عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در زمره پژوهشگران پراستناد علوم انسانی

دکتر عیسی ابراهیم زاده عضو هیات علمی دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی در بین پژوهشگران ایرانی پر استناد علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان بر اساس گزارش موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام( ISC ) ، دکتر عیسی ابراهیم زاده آکباد استاد دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی در بین پژوهشگران ایرانی پراستناد در حوزه علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر و معماری قرار گرفت، بر اساس این گزارش طی سال های 1390 تا 1400 اسامی تعداد 333 پژوهشگر پراستناد ایرانی در رشته های مختلف ذکر شده و عضو هیأت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در حوزه چند رشته ای در ردیف 14 قرار گرفته است.
 روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به ایشان و جامعه دانشگاهی سیستان و بلوچستان تبریک عرض می نماید.