برگزاری جلسه مجازی سخنرانی تیم المپیاد دانشجویی گروه ریاضی با حضور آقای دکتر حامد نجفی

با پیگیری سرکار خانم دکتر مجرب (استاد مشاور تیم المپیاد گروه ریاضی) جلسه ای مجازی در تاریخ 6/2/1402 ساعت 9:30 الی 11:30 با حضور آقای دکتر حامد نجفی عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد و سخنرانی ایشان برگزار گردید. هدف از برگزاری جلسه ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان تیم المپیاد و همچنین استفاده از تجربیات جناب آقای دکتر نجفی بوده است. لازم به ذکر است آقای دکتر حامد نجفی، در سی و دومین و سی و سومین دوره از مسابقات دانشجویی کشوری موفق به کسب مدال نقره شده اند. همچنین ایشان در دوره های مختلف، سرپرست تیم المپیاد دانشجویی ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد بوده اند.