مجلس یادبود مجاهد ربانی حضرت آیت الله شهید عباسعلی سلیمانی در دانشگاه سیستان و بلوچستان.

مراسم یادبود عالم ربانی و شهید مجاهد حضرت آیت الله عباسعلی سلیمانی با حضور دانشگاهیان شهرستان زاهدان در مسجد حضرت قائم (عج) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به مناسبت شهادت مظلومانه آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده سابق مقام معظم رهبری و امام جمعه زاهدان در مسجد حضرت قائم(عج) دانشگاه با حضور اساتید کارکنان و دانشجویان دانشگاه های شهر زاهدان برگزار گردید. در این مراسم باشکوه شرکت کنندگان با  نثار فاتحه  و صلوات یاد و خاطره آن شهید والامقام را گرامی داشتند و پس از پخش کلیپی از حضور ایشان در  سال‌های گذشته در دانشگاه،  حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای باقربیک مدیر کل اداره تبلیغات اسلامی در سخنرانی خود به تشریح فضائل اخلاقی و اقدامات شایسته ایشان در زمان حضورشان در استان پرداختند.