گزارش برگزاری کارگاه متاورس

با پیشرفت تکنولوژی در عصر حاضر روش های معمول آموزش تغییر کرده است

یکی از چالش های آموزشی، کمبود محتوا و ابزارهایی است که علم آموزان را به شیوه ای فعالانه در فرایند آموزش درگیر کند. نبود فرصت کافی تعامل با مفاهیم بصورت عملی در دنیای واقعی چالش پیش روی آموزش کنونی است. یکی از راه حل های موثر، بکارگیری متاورس است که آینده روشنی را نیز پیش رو قرار می دهد.

ادغام تکنولوژی های به­روز مثل واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، واقعیت ترکیبی، هوش مصنوعی و محاسبات ابری به فعالیت های آموزشی تعاملی کمک و بهره وری آموزشی را بالا می برد.

لذا در کارگاه متاورس و دانشگاه نسل آینده به مباحثی از قبیل ذیل پرداخته شد:

• متاورس چیست و چه مزایایی دارد؟
  • ابزارها و امکانات متاورس برای بالابردن بهره وری در آموزش و یادگیری تعاملی چیست و چگونه می توان برای یک دانشگاه نسل آینده از آن می توان بهره چیست؟
  • پلتفرم و زیرساخت های موجود در متاورس در زمینه آموزش و یادگیری که هم اکنون در دانشگاههای برتر دنیا استفاده می شوند کدامند؟ شرکت های فعال این حوزه کدامند؟
  • پیشینه اجرایی و بکارگیری متاورس در حوزه آموزش و تجربه های موفق دنیا کدامند و پیشنهاد مشخص ما برای دانشگاه چیست؟

شایان ذکر است این کارگاه در ساعت 10 روز یکشنبه مورخ 10/2/1402 در قالب برنامه های سرآمدی آموزش توسط جناب آقای دکتر محبعلی رهدار برگزار گردید.