تجلیل از کارشناسان و دانشجویان سرآمد آموزش

به مناسبت هفته سرآمدی آموزش دانشگاه، آئین تجلیل از کارشناسان و دانشجویان سرآمد آموزشی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و گرامی داشت روز معلم و استاد و هفته سرآمدی آموزش، آئین تجلیل از کارشناسان سرآمد آموزش دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه و معاونین آموزشی دانشکده‌ها و مدیران حوزه معاونت آموزشی برگزار گردید.  در این جلسه، دکتر رضایی رئیس دانشگاه، ضمن اشاره به رشد جهشی و چند پله‌ای دانشگاه در امور آموزشی در طی سنوات اخیراً آن را مرهون تدابیر و تلاش‌های صادقانه و بی‌وقفه حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و همفکری و هم‌افزایی بدنه آموزش دانشگاه دانستند و ضمن تقدیر و تشکر از معاونت، از خدمات ارزنده و مشفقانه تمامی کارشناسان آموزشی قدردانی نمودند. در ادامه جلسه با اهدای لوح تقدیر از کارشناسان سرآمد منتخب دانشکده‌ها و حوزه‌های مدیریتی معاونت آموزشی دانشگاه قدردانی به عمل آمد.
همچنین آئین تجلیل از دانشجویان سرآمد آموزشی به مناسبت هفته سرآمدی آموزش دانشگاه در مراسم جداگانه دیگری با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مدیران حوزه آموزشی و معاونین آموزشی دانشکده‌ها، برگزار گردید. معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، ضمن گرامی داشت سالروز شهادت اسوه علم و عمل شهید آیت‌الله مرتضی مطهری، روز معلم و استاد و گرامی داشت هفته سرآمدی آموزش دانشگاه‌ها، طی سخنانی به جایگاه دانشگاه جامع سیستان و بلوچستان در جنوب شرق کشور و رخدادهای خوب آموزشی در سال گذشته و ارتقای چند پله‌ای دانشگاه در رنکینگ‌های ملی و بین‌المللی اشاره نمودند. ایشان دانشجویان را آینده‌سازان فردای ایران اسلامی و اساس هر تحول و رویداد در دانشگاه را ناشی از تلاش‌های بی‌دریغ و خستگی‌ناپذیر دانشجویان ساعی مانند منتخبان سرآمد آموزشی دانستند و مراتب قدردانی خود را ابراز نموده و برای آنان آینده‌ای سرشار از موفقیت و شادکامی آرزو نمودند. در ادامه آئین تجلیل از دانشجویان سرآمد آموزش با تقدیم لوح تقدیر و تهیه عکس یادگاری برگزار گردید.