برگزاری اولین جلسه معاونین پژوهشی منطقه ۸ در سال ۱۴۰۲ با حضور دکتر سیف مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف

اولین جلسه معاونین پژوهشی منطقه ۸ کشور در سال ۱۴۰۲ با حضور مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف، آقای دکتر سیف، به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه که معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه ها و پژوهشکده ها، روسای مراکز آموزش عالی و روسای پارک های علم و فناوری استان های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان به صورت مجازی و حضوری در آن شرکت نمودند، در خصوص روش های توسعه همکاری های دانشگاه با صنعت و جامعه بحث و تبادل نظر گردید. در این جلسه دکتر سیف با توجه به ضرورت ارتباط موثر دانشگاه ها و بخش های مختلف جامعه به سند تحول ارتباط دانشگاه با جامعه، اهداف و راهبردهای سند مذکور اشاره نمودند. همچنین راهکارهای چند سال اخیر وزارت عتف در خصوص بهبود ارتباط دانشگاه ها با جامعه و صنعت بخش دیگری از این جلسه بود که در آن چالش های انجام طرح های پژوهشی، پارساهای تقاضا محور و فرصت مطالعاتی جامعه و صنعت اعضای هیات علمی مورد بررسی قرار گرفت.