نمایشگاه گروهی نقاشی در مجتمع فناوری و نوآوری افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه سیستان‌وبلوچستان، نمایشگاه گروهی نقاشی در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان‌وبلوچستان افتتاح شد. در آیین افتتاحیه این نمایشگاه، دکتر شهرکی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر جعفری مدیرکل فرهنگی، دکتر محمودزاده مدیرگروه نقاشی و جمعی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان حضور داشتند. این نمایشگاه به مدت ۴ روز در دو شیفت صبح و بعدازظهر برای بازدید عموم برپا می‌باشد. آثار هنرمندان عالیه الهی، آنیتا هلالات، فاضله باغبانی، نازنین جهانی، زهرا ملاالهی، یاسمن پاسبان، یاسمن صادق‌نژاد، رامونا سارونه ریگی، الهه نارویی، کیانا نارویی، رضوان بی‌غم، پردیس حیدری، زینب آسکانی، فاطمه بارکزایی و علی‌اکبر امامی در این نمایشگاه، به نمایش گذاشته شده است.

این نمایشگاه به همت انجمن علمی نقاشی برپا شده است.