اطلاعیه جلسه دفاع رساله دکتری (مهندسی عمران)

اطلاعیه جلسه دفاع رساله دکتری  (مهندسی عمران)
  • جناب آقای "امیر ملازاده صادقیون" دانشجوی  دکتری مهندسی عمران - مدیریت منابع آب روز پنجشنبه 1402/3/4  ساعت 8/5 صبح در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان " مطالعه آزمایشگاهی میزان استهلاک انرژی در سر ریز پرش اسکی با پرتاب کننده های جامی شکل همگرا در حضور دیوراه جداکننده" دفاع خواهند کرد.
  •  استاد راهنمای این رساله دکترغلامرضا عزیزیان، استاد مشاور دکتر محمد کریم پیرامی ، اساتید داور  دکتر مهدی اژدری مقدم ، دکتر بهاره پیرزاده و دکتر ناصر طالب بیدختی می باشند.

• جناب آقای "سیروس حریف" دانشجوی  دکتری مهندسی عمران - مدیریت منابع آب روز پنجشنبه 1402/2/21  ساعت 10 صبح در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان " مدیریت کیفی سیستم های توزیع آب شهری با در نظرگرفتن عدم قطعیت پارامترها " دفاع خواهند کرد.

استاد راهنمای این رساله دکترغلامرضا عزیزیان و اساتید مشاور دکتر محمد گیوه چی و دکتر محسن دهقانی درمیان، اساتید داور  دکتر مهدی اژدری مقدم ، دکتر بهاره پیرزاده و دکتر علی حقیقی می باشند.