برگزاری دوره مقدماتی تجهیزات موبایل

در این دوره مقدماتی تجهیزات موبایل در ابتدا دانشجویان طی برگزاری کلاس های تئوری بمدت ۴ جلسه ۲ساعته با انواع تکنولوژی های موبایل، تجهیزات آنتن های bts ، روش های خوشه بندی سلولی، پلاریزاسیون آنتن ها، انواع باند های فرکانسی و تجهیزات رادیویی آنها، تجهیزات مربوط به ترنسمیشن سایت ها، انواع مدولاسیون، کانال های فرکانسی و ... آشنا شدند سپس با برگزاری بازدید عملی از سایت موبایل دانشکده ادبیات با تجهیزات مربوط به ترنسمیشن مانند ocdf، تجهیزات bts و پردازشگر سایت مانند سرویس ماژول ها و تجهیزات رادیویی باند های فرکانسی مانند rf ماژول ها، انواع فیبر های انتقال و لینک های رادیویی، تجهیزات پاوری سایت ها مانند رکتیفایر های یکسو کننده جریان از نزدیک آشنا شدند همچنین دانشجویان در رابطه با آینده شغلی این صنعت و مشاغلی همچون نگهداری فیبر، تعمیر و نگهداری رکتیفایر ، نگهداری bts و دکلبندی آشنایی لازم را کسب کردند.