جلسه هم اندیشی معاونت محترم فرهنگي و اجتماعي با ستاد مبارزه با مواد‌مخدر استان

جلسه هم اندیشی معاونت محترم فرهنگي و اجتماعي و امور دانشجويي و اساتید دانشگاه با مدیریت محترم ستاد مبارزه با مواد‌مخدر استان و کارشناسان ایشان سرکار خانم خاکپور مورخه شنبه ۱۴۰۲/۲/۲۳ در سالن جلسه معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه حاضران به ارائه دیدگاههای خود در خصوص وضعیت   دانشگاه در پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و زمینه‌های بوجود آورنده  اين عارضه و نحوه پیشگیری از آن پرداختند. در ادامه معاونت فرهنگی و اجتماعی ضمن ارائه گزارش از فعالیت‌های صورت گرفته؛ درخواست همکاری های بیش از پیش ستاد با دانشگاه به ویژه تأسیس مرکز مطالعات آسیب‌های اجتماعی و مرکز جامع مشاوره و کلنیک درمانی  برای دانشجویان درگیر با این آسیب شد.  در انتها دبیر ستاد اعلام آمادگی خود را برای دریافت طرح های اساتید در این حوزه و کمک به تأسیس موارد  فوق الذکر اعلام نمودند.