حضور و سخنرانی، دکتر آرمان بهاری، عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در همایش ارتباط جامعه نخبگان کشور با جمعیت هلال احمر

نخستین همایش ارتباط جامعه نخبگان کشور با جمعیت هلال احمر با همکاری و مشارکت ، بنیاد ملی نخبگان، وزارت علوم تحقيقات و فناوري، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بنیاد نخبگان نیروهای مسلح در تالار ملاصدرا دانشگاه بقيه الله الاعظم تهران با حضور وزير علوم تحقيقات و فناوری ، معاون مستعدان و آينده سازان بنياد ملی نخبگان، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح، رئيس، دبيركل، معاونان و رؤسای سازمان های جمعيت هلال احمر جمهوری اسلامی ايران و نخبگان علمی و دانشگاهی مؤثر در فعاليت های بشر دوستانه برگزار گردید. در اين نشست پس از گزارش دكتر كوليوند رئيس جمعیت هلال احمر کشور، دكتر زلفي گُل وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به ايراد سخنرانی پرداختند. وزير علوم با اشاره به نقش هلال احمر در حیات اجتماعی و سیاسی جامعه بیان داشتند: هلال احمر امروز، وجاهت نخبگانی دارد. ایشان با اشاره به اینکه اعضای جمعیت هلال احمر فرشتگان نجات جامعه هستند گفت: استفاده این سازمان از نظرات نخبگان و دستاوردهای علمی روند ارائه خدمات را به مردم بهبود می بخشد. اهداء لباس و عضویت داوطلبانه و افتخاری جمعیت هلال احمر به وزير علوم از حاشيه های اين مراسم بود. شايان ذكر است در پنل‌های تخصصی كه به طور همزمان در ٦ سالن اجتماعات مرکز همایش‌های ملاصدرا در حاشيه اين همايش برپا گرديد صاحب نظران و متفكران به بحث و تبادل نظر پيرامون نقش بی بديل هلال احمر در راستای نجات جامعه و ايجاد زمينه های مديريت دانش در انتقال علوم كاربردی و اثر گذار از طريق ارتباط مؤثر جوامع علمی و مجرب پرداختند. شش پنل مرتبط با رویکرد علمی–فناورانه با عناوین امداد ونجات، مدیریت سوانح و کاهش خطرات، بهداشت، درمان و توانبخشی، دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی، تغییرات اقلیمی، دیپلماسی علمی‌ بشر دوستانه و راهکارهای افزایش مشارکت فعالیت‎های داوطلبانه مردم برنامه‌ریزی شده بود که در این همایش، مورد گفتمان قرار گرفت. شايان ذكر است دكتر آرمان بهاری عضوهيأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشکده صنعت و معدن دانشگاه سيستان و بلوچستان ( پژوهشگر ميدانی برگزیده از استان سیستان و بلوچستان و از اولين امدادگران حاضر در زلزله ي بم) به سخنرانی پيرامون جايگاه هوش مصنوعی در كاهش مخاطرات حمل و نقل خاصه جاده ای در نشست‌ تخصصی «امداد و نجات، مدیریت سوانح و کاهش خطرات» که بزرگترین سالن به آن اختصاص داده شده بود، پرداخت و مورد استقبال نخبگان و اساتيد حاضر در گردهمایی قرار گرفت.  نخبگان شرکت‌کننده در این همایش از صبح روز يكشنبه در اردوی فناوری با عنوان «راهیان پیشرفت» شرکت کردند. بازديد از کارخانه داروسازی و شرکت تولید تجهیزات پزشکی سها، صنایع نساجی هلال ایران و سازمان امداد و نجات، با هدف آشنایی شرکت‌کنندگان در همایش با امکانات و ظرفیت‌های تولیدی و متکی به دانش جمعیت هلال احمر، از برنامه های ويژه ی اين اجتماع نخبگان بود.