در راستای آشنایی با محیط های کسب و کار جمعی از دانشجویان از مجموعه پارک و علم و فناوری بازدید کردند

جمعی از دانشجویان مقاطع کارشناسی دانشکده مدیریت و اقتصاد از مجموعه پارک و علم و فناوری بازدید نمودند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این بازدید در مورخه ۱۴۰۲/۰۲/۱۴، همزمان با حضور استاندار در این مجموعه انجام شد. دانشجویان  از  شرکت ها و کارگاه های تولیدی و صنعتی و دانش بنیان در مجموعه پارک و علم و فناوری بازدید و  در نشست کارگاه آموزشی با حضور استاندار شرکت نمودند. در این نشست سردار کرمی در خصوص لزوم  کسب  مهارت آموزی دانشجویان، به عنوان یک ضرورت برای آینده شغلی تاکید نمودند.  در ادامه  چند نفر از کارآفرینان شرکت ها و مراکز صنعتی، از رمز موفقیت خود در کارآفرینی سخن گفتند.