همایش بین المللی جایگاه سجستان (سیستان) در تمدن اسلامی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه همایش بین المللی جایگاه سجستان (سیستان) در تمدن اسلامی روز دوشنبه یکم خرداد ماه در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان  با حضور جمعی از بزرگان و سران طوایف سیستان، اساتید کارشناسان محققان و دانشجویان برگزار شد.

دکتر حیدری نسب دبیر همایش، هدف از برگزاری این همایش تبیین نقش و جایگاه سیستان در گستره تمدن اسلامی عنوان نمودند.

وی افزود قریب به ۱۰۰ مقاله و چکیده مقاله از داخل و خارج از کشور به دبیرخانه همایش در رشته ها و محورهای مختلف مرتبط با فرهنگ تاریخی سیستان  ارسال شده و این رویداد مهم علمی و فرهنگی در نوع خود کم نظیر بود.

ایشان محورهای این همایش را شامل جغرافیایی سجستان از آغاز اسلام تا عصر حاضر، گرایش ها و مذاهب سجستانیان(فقهی،کلامی و مواردی نظیر آن) مفاخر علمی سجستان از آغاز اسلام تا دوره معاصر, میراث علمی مکتوب سجستانیان در حوزه علوم اسلامی، قرآن، سنت و عترت در هنر و ادب سجستانیان، مواضع و اقدامات سجستانیان در ارتباط با ثقلین و آینده پژوهی سجستان در تمدن نوین اسلامی مطرح کرد.

دکتررجبی دوانی رئیس بنیاد ایران شناسی اظهار داشت: دوران طلایی اسلام مدیون ایران و ایرانیان است که مظهر آن دولت آل بویه است.

این همایش که درباره تاریخ سیستان این خطه از سرزمین ایران می باشد به مدت یک روز در حال برگزاری می باشد.