چهاردهمین جشن فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

آیین دانش آموختگی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دانشگاه سیستان و بلوچستان  با هدف ایجاد فضایی به یادماندنی و با حضور ۷۰۰ نفر دانش آموختگان دانشگاه سیستان و بلوچستان از ۱۱ دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، برگزاری آئین چهاردهمین جشن فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه، مسئولان دانشگاهی و جمعی از دانشجویان و خانواده های ایشان از روز دوشنبه ۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ به مدت ۳ شب برگزار شد.
این مراسم با قرائت آیات کلام ا... مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز و با سخنرانی و اجرای برنامه‎‌های گوناگون از جمله صندلی داغ، تئاتر، موسیقی و .... دانشجویان با قرائت سوگند‌نامه، تعهد و ارادت خود را در راه خدمت به همنوعان و آبادی کشور و اعتلای ایران اسلامی ابراز داشتند.