تجلیل از ریاست دانشگاه به پاس زحمات مجدانه در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه

تجلیل از ریاست دانشگاه به پاس  زحمات مجدانه در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه

در مراسم ستاد اقامه نماز استان، سردار کرمی  با اهداء لوح تقدیر از تلاش های دکتر رضایی در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه تجلیل و قدردانی نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، از طرف ستاد اقامه نماز در استان (جشنواره فجر تا فجر) طی مراسمی از پیشگامان و تلاشگران این عرصه تشکر و قدردانی شد.
 سردار کرمی استاندار سیستان و بلوچستان در این مراسم به پاس زحمات خالصانه دکتر رضایی در برنامه ریزی، تدوین و اجرای برنامه ها در اشاعه فرهنگ نورانی نماز تجلیل و قدردانی نمود. همچنین در این مراسم دکتر ساحل عرفان منش عضو هیئت علمی دانشگاه با کسب رتبه اول در بخش رساله دکتری جشنواره سراسری علمی، پژوهشی فرهنگی، هنری و ادبی نماز به عنوان« فجر تا فجر» و آقای هدایت وحیدی، دبیر ستاد اقامه نماز در دانشگاه به پاس تلاش های ارزشمند برای توسعه و ترویج نماز لوح تقدیر دریافت نمودند.