برگزاری جلسه دفاع رساله دکتری رشته مهندسی شیمی

• سرکار خانم "سلما کارآمد یزدان آباد" دانشجوی  دکتری مهندسی شیمی روز یکشنبه 1402/3/28  ساعت1/5 ظهر در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان "بررسی مکانیزم انسداد زیستی و عملکرد غشاء در آبگیری کشت ریز جلبک با اسمز مستقیمدفاع خواهند کرد.

اساتید راهنمای این رساله دکترعبدالرضا صمیمی، دکتر سهیلا شکراله زاده، اساتید داور  دکترمرتضی زیودار، دکترکیانوش رزاقی، دکتر محمد پازوکی می باشند.

• جناب آقای "طه قیامی" دانشجوی  دکتری مهندسی شیمی روز شنبه 1402/3/27  ساعت 10 صبح در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان "رویکرد جدید در بهبود عملکرد واحد هیدروژناسیون استیلندفاع خواهند کرد.

اساتید راهنمای این رساله دکترفرهاد شهرکی، دکتر جعفر صادقی، اساتید داور  دکترعبدالرضا صمیمی، دکترحسین زهدی، دکتر اسلام کاشی و دکتر سید حسین حسینی می باشند.