پیام معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان در پی محکومیت تحریم بسیج دانشجویی از سوی اتحادیه اروپا

تحریم بسیج دانشجویی از سوی اتحادیه اروپا نشان از اوج استیصال‌‌ و درماندگی اتاق فکر دشمن در برابر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و جامعه پویای جنبش دانشجویی می‌باشد. نهاد افتخار آفرین بسیج، این شجره ی طیبه انقلاب اسلامی، همان ارگان مردم نهاد و جلوه قیام پابرهنگان است که بی ادعا و خداپسندانه، نقد جان خویش را ایثارگرایانه تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان، ضمن محکوم نمودن این رفتار نخ‌نمای غرب، برای فرزندان انقلابی و پرتلاش و جهادی‌مان در بسیج دانشجویی، آرزوی موفقیت و سربلندی از درگاه خداوند متعال را دارد.