گزارش مسابقه برنامه نویسی CODING

در سال‌های اخیر، جذب و استخدام ‌برنامه‌نویس در شرکت‌های بزرگ خصوصی (همچون دیجی‌کالا، دیوار،... )، از طریق برگزاری مسابقات ‌برنامه‌نویسی انجام می‌شود. از این‌رو به منظور ارتقا توان اشتغال‌پذیری دانشجویان، مسابقه ‌برنامه‌نویسی ریاضی‌محور در روز چهارشنبه 10 خرداد ماه ساعت 9 صبح در سایت دکتر عظیمی برگزار شد. در این مسابقه که به همت انجمن علمی گروه مهندسی کامپیوتر تدارک دیده شده بود، 20 تیم از دانشکده‌های مختلف به رقابت پرداختند که در این میان 9 تیم دو نفره و مابقی به صورت انفرادی در این مسابقه شرکت داشتند. مسابقه در بستر کوئرا انجام شد و امکان داوری سیستمی، مشاهده آنلاین نتایج، و سیستم پرسش و پاسخ مجازی برای شرکت‎ کنندگان فراهم شد. پس از اتمام زمان مسابقه، داوران (سرکار خانم دکتر مهری رجایی و سرکار خانم آسیه قنبرپور) نتایج نهایی را بازبینی کرده و صحت داوری سیستمی را مورد بررسی قرار دادند. در پایان، با حضور گرانقدر ریاست محترم دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر جناب آقای دکتر مهدی رضایی، معاونت محترم آموزشی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر جناب آقای دکتر پوریا جعفری، سرکار خانم دکتر مهری رجایی و سرکار خانم دکتر آسیه قنبرپور اعضای محترم هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر، از برندگان مسابقه با لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر به عمل آمد. برندگان این مسابقه به قرار زیر اعلام شد:

• تیم اول (انفرادی): آقای علی شهرکی ( گروه مهندسی کامپیوتر)
  • تیم دوم : آقای عرفان مالدار و آقای رضا رافت ( گروه مهندسی کامپیوتر)
  • تیم سوم (انفرادی): خانم سونیا انوری ( گروه مهندسی کامپیوتر)

برای تمامی این عزیزان آرزوی سربلندی و موفقیت روزافزون داریم.