بازدید رئیس دانشگاه از نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشکده هنر و معماری به مناسبت روز جهانی صنایع دستی و فرش

دکتر رضایی ریاست محترم دانشگاه سیستان و بلوچستان و همچنین اعضاء محترم هیأت رئیسه دانشگاه  از نمایشگاه آثار و دستاوردهای دانشجویان دانشکده هنر و معماری بازدید نمودند.

به مناسبت روز جهانی صنایع دستی و روز ملی فرش، نمایشگاهی از آثار و دستاوردهای ترم جاری دانشجویان رشته فرش و صنایع دستی از تاریخ  ۲۰ لغایت ۲۲ خرداد در محل ساختمان معاونت فرهنگی، اجتماعی دانشگاه برگزار گردید. در این نمایشگاه بالغ بر ۲۰۰ اثر در رشته های طراحی فرش، بافت فرش، رنگرزی، چوب، فلز، شیشه، سوزن دوزی، سفال، عکاسی، نگارگری،  زیور آلات، رنگ و نقطه فرش در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفت.