کسب رتبه ۱۴ ملی دانشگاه سیستان و بلوچستان در ویرایش سال ۲۰۲۳ رتبه بندی تاثیر موسسه آموزش عالی تایمز

در گزارش نظام رتبه بندی بین المللی تایمز، دانشگاه سیستان و بلوچستان موفق به کسب رتبه ۱۴ ملی گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ویرایش سال ۲۰۲۳ میلادی نظام رتبه بندی جهانی تاثیر «موسسه آموزش عالی تایمز» نام ۱۵۹۱ موسسه از ۱۱۲ کشور های جهان در فهرست پایانی آمده است. در ویرایش پیشین این نظام رتبه بندی، ۲۷ موسسه از ایران در میان موسسه های برتر جهان جای گرفته بودند. رتبه بندی تاثیر آموزش عالی تایمز، میزان موفقیت دانشگاه‌های جهان را در برآوردن اهداف توسعه پایدار سازمان ملل اندازه گیری می کند.
 رتبه بندی تاثیر آموزش عالی تایمز، تنها نظامی است که دانشگاه‌ها را بر پایه اهداف توسعه پایدار سازمان ملل و ارزیابی می‌کند. این نظام از شاخص‌هایی که به دقت طراحی شده اند برای ارائه مقایسه های جامع و متوازن در چهار حوزه گسترده و بهره برداری می کند: پژوهش، نظارت، انتقال دانش به جامعه و آموزش.

فایل زیر امتیاز کل و رتبه موسسه های ایرانی، در نظام رتبه‌بندی جهانی تاثیر «موسسه آموزش عالی تایمز» در ویرایش سال ۲۰۲۳ میلادی را نشان می دهد.

فایل پیوست