برگزاری جلسه ی دانشکده ی مدیریت و اقتصاد با ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان

به منظور توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه ، دانشکده مدیریت و اقتصاد در تاریخ 28خرداد 1402 جلسه ای با ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان ، اعضای هیات علمی و دانشجویان دکتری برگزار و در خصوص چالش های بازرگانی خارجی و بهره مندی بیشتر از فرصت های موجود در مرزهای استان بحث و تبادل نظر صورت گرفت ، در این راستا ، آسیب شناسی و بررسی پیامدهای ناشی از سیاست ها و برنامه ها ، پیش از اجرای آنها و استفاده از نظرات ذینفعان ، جامعه دانشگاهی و کارشناسان اجرایی استان جهت تسریع در تحقق اهداف با کمترین هزینه  مورد تاکید قرار گرفت .در این جلسه آقای خاشی ناظر گمرکات استان، به تشریح برخی قوانین و مقررات گمرک ، بازارچه های مرزی ، گذر های مرزی و ... و برخی اقدامات انجام شده و برنامه های در دست اقدام پرداختند . همچنین مقرر گردید این جلسات با توجه به ماهیت رشته گرایش  های دانشکده و قرابت آن ها با شرح وظایف اداره کل گمرکات به صورت مستمر برگزار گردد و منطقه آزاد سیستان به عنوان محور گفتگوی جلسه بعد اعلام گردید.