بازدید استاندار به همراه ریاست دانشگاه از حوزه‌های آزمون سراسری

در دومین روز نوبت دوم آزمون سراسری سردار کرمی به همراه دکتر رضایی از حوزه‌های آزمون بازدید نمودند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه همزمان با سرتاسر کشور، دومین روز نوبت دوم آزمون سراسری در نوبت صبح روز پنجشنبه ۱۵ تیر ماه، در گروه آزمایشی علوم تجربی در ۳۳ حوزه اصلی و در ۲۲ شهر و بخش استان سیستان بلوچستان با شرکت ۱۴۴۸۷ داوطلب برگزار گردید.
سردار کرمی استاندار سیستان و بلوچستان به همراه دکتر رضایی، رئیس ستاد برگزاری آزمون‌های سراسری در استان، از برخی از حوزه‌های آزمون بازدید و از نزدیک بر حسن اجرای آزمون بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان سنجش نظارت نمودند.
لازم به ذکر است آخرین مرحله آزمون نوبت دوم سال ۱۴۰۲ در بعد از ظهر روز پنجشنبه ۱۵ تیر ماه با شرکت ۲۶۰۹ نفر داوطلب در گروه آزمایشی زبان‌های خارجی در استان سیستان بلوچستان برگزار و به پایان رسید.