طی مراسمی از اعضای هیئت علمی و کارشناسان آموزشی و پژوهشی دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی تقدیر و تشکر شد

طی مراسمی در روز یکشنبه مورخ 1402/04/04 در محل تالار وحدت دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی دانشگاه‌ سیستان و بلوچستان توسط انجمن علمی جغرافیا با حضور مدیرکل فرهنگی و اعضای انجمن علمی جغرافیا از اعضای هیئت علمی و کارشناسان آموزش و پژوهش دانشکده و همینطور از جناب آقای دکتر جعفری مدیر کل فرهنگی دانشگاه و جناب آقای مهندس رفتاری معاون مدیر کل فرهنگی دانشگاه توسط دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی تقدیر به عمل آمد.ابتدا در این مراسم جناب آقای دکتر قنبری استاد مشاور انجمن علمی از زحمات اعضای انجمن علمی و همکاری دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تشکر و از جناب آقای دکتر خسروی ریاست محترم دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی جهت عرض خیر مقدم به مهمانان دعوت کرد.جناب آقای دکتر خسروی ابتدا به مهمانان خیر مقدم عرض کردند و همینطور همکاری سه جانبه‌ی امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی و انجمن علمی جغرافیا به ایراد سخن پرداختند.جناب آقای دکتر جعفری مدیر کل فرهنگی دانشگاه: انجمن علمی جغرافیا یکی از فعال‌ترین انجمن های علمی دانشگاه و کشور می باشد و با بسیاری از انجمن های دیگر دانشگاه ها همکاری بسیار خوبی دارد، این انجمن توانسته است علاوه بر برنامه های درون دانشگاهی، برنامه های کشوری و در سطح ملی را برگزار کند و اساتید دانشگاه های مختلف و معتبر کشور را در برنامه ها دعوت نماید.در پایان از آقای ایرج درزاده راه دبیر انجمن علمی جغرافیا دعوت شد تا به گزارش عملکرد دو ساله انجمن بپردازد.ایرج درزاده راه گفت: در انجمن های علمی تجربه توانایی، و تلاش بسیار مهم است و بنده افتخار ۵ سال دبیری در انجمن علمی جغرافیا رو دارم، سه سال در دانشگاه زابل و دو سال در دانشگاه سیستان و بلوچستان.دبیر انجمن علمی جغرافیا گفت: در این دوسال ما با همکاری اساتید و مسؤلین امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان بلوچستان با همکاری اعضای انجمن علمی و راهنمایی های بی وقفه و شبانه روزی جناب آقای دکتر قنبری استاد مشاور انجمن علمی جغرافیا و همینطور همکاری مسؤلین و روسای دانشکده(جناب آقای دکتر یغفوری و جناب آقای دکتر خسروی) در این دوسال بصورت حضوری و مجازی برنامه هایی جهت توسعه‌ی استان سیستان و بلوچستان و کشور جمهوری اسلامی ایران و همینطور پیشرفت تحصیلی دانشجویان به صورت وبینار، نشست های تخصصی، مسابقات، و کارگاه های آموزشی و نرم افزار تخصصی رشته جغرافیا را برگزار نماییم. ما در سال 1401 مسابقه عکاسی چشم اندازهای جغرافیایی را برگزار کردیم بیش از 70 نفر شرکت کننده داشتیم اما همین برنامه را با موضوع جشنواره ملی عکاسی "ایران از نگاه دوربین" در پنج محور خاص در سال 1402 برگزار کردیم بیش از 700 عکس از دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور دریافت نمودیم.در پایان برنامه، از طرف انجمن علمی جغرافیا تندیس هایی جهت تشکر از زحمات اساتید هیئت علمی دانشکده اهدا شد و همینطور به پاس زحمات امور فرهنگی دانشگاه از طرف ریاست دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی به جناب آقای دکتر جعفری و مهندس رفتاری تقدیر به عمل آمد.