انتخاب کلینیک کسب و کار استان در دانشگاه به عنوان کلینیک کسب و کار نمونه کشور.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، کلینیک کسب و کار استان واقع در دانشگاه سیستان و بلوچستان را به عنوان کلینیک کسب و کار نمونه کشور انتخاب نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طبق ارزیابی‌های صورت گرفته از سوی معاونت سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در مرداد ماه سال جاری، کلینیک کسب و کار استان واقع در دانشگاه سیستان و بلوچستان به مدیریت سرکار خانم دکتر اسفندیاری به عنوان کلینیک کسب و کار نمونه کشور انتخاب گردید. راشکی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان طی نامه‌ای به ریاست دانشگاه، از زحمات ارزشمند ایشان، دکتر اسفندیاری و کلیه اساتید و مشاورین محترم دانشگاه که در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در جهت توسعه صنعتی استان ‌گام های موثری برداشته‌اند، تشکر و قدردانی نمود.