نواختن زنگ شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز دوشنبه سوم مهرماه 1402 همزمان با شروع سال تحصیلی جدید زنگ ایثار و شهادت در هفته دفاع مقدس در جوار آرامگاه شهید گمنام نواخته شد. این مراسم با حضور دانشگاهیان در مسجد حضرت قائم (عج) دانشکده مهندسی با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و خواندن سرود ملی شروع گردید، در ابتدای جلسه دکتر نوری معاونت اجتماعی و فرهنگی دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، شروع سال تحصیلی جدید را به اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریک گفتند. در ادامه سردار باغبانی یادگار دفاع مقدس و رئیس هیئت رزمندگان اسلام ضمن  تبریک این ایام و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل، شهدا، جانبازان و ایثارگران و همه مجاهدان هشت سال دفاع مقدس، در خصوص دوران جنگ تحمیلی نکاتی را بازگو نمودند.
ایشان متذکر شدند که در پیروزی و حفظ انقلاب دلاور مردان و غیور زنان ایران در مقابل غرب و شرق ایستادند تا هم اکنون میهن اسلامی سرافراز و سربلند باشد. باغبانی گفت درست است که جنگ تمام شده اما جنگ‌های دیگری شروع شده که ما باید با تفکر عاشورایی و روحیه ایثارگری بتوانیم این انقلاب را حفظ کنیم و دچار آسیب نشویم. در ادامه مراسم زنگ شروع سال تحصیلی جدید و همچنین زنگ ایثار و شهادت توسط معاونین آموزشی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه در کنار مرقد شهید گمنام دانشگاه و در حضور دانشگاهیان نواخته شد. و سپس آئین غبار روبی و عطر افشانی از مزار شهید گمنام دانشگاه برگزار شد.