مراسم دفاع مقدس و مهدویت در دانشکده صنعت و معدن خاش برگزار شد

مراسم دفاع مقدس ومهدویت با حضورحجت الاسلام والمسلمین حاج آقای دهقان امام جمعه معزز خاش، مسئولان دستگاه های اجرایی ،نیروهای نظامی وانتظامی و دانشگاهیان در دانشکده صنعت و معدن خاش برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر صالح ریاست دانشکده صنعت و معدن با تبریک هفته دفاع مقدس وآغاز امامت حضرت مهدی موعود(عج) گفت حفظ ارزش های دفاع مقدس بعنوان گنجینه‌ای گرانسنگ باید مورد توجه قرار گیرد . ایثار و شهادت ،خود باوری و مقاومت را از مهم‌ترین دستاوردهای دفاع مقدس نهادینه شدن فرهنگ ایثار وشهادت در جامعه سبب خنثی  شدن بسیاری از توطئه های  وشرارت ها  دشمنان می شود .

در ادامه امام جمعه معزز شهرستان خاش حاج آقای دهقان ،ضمن گرامیداشت هفته دفاع به تشریح جانفشانی های پیشکسوتان هفته دفاع مقدس وادامه  این گنجینه های ارزشمند در طی سالیان بعد از جنگ تحمیلی پرداختند . همچنین ایشان در ارتباط مهدویت ودفاع مقدس به ایراد سخن پرداختند

گفتنی است افتتاح نمایشگاه های کتاب ،عکس ، وصیت نامه شهدا و دستاوردهای انقلاب و برپایی ایستگاه صلواتی از دیگر برنامه فرهنگی این دانشکده در هفته دفاع مقدس بود.