دریافت گواهی رتبه الف نشریه گروه زبان انگلیسی دانشگاه از کمیسیون نشریات علمی

نشریه:Iranian journal of applied language studies با صاحب امتیازی دانشگاه سیستان و بلوچستان بر اساس آیین نامه نشریات علمی، مصوب ۰2 /۰۲ /۱3۹۸ در ارزیابی سال ۱۴۰۱ موفق به کسب رتبه الف شده است.

مجله پژوهشی  Iranian Journal of Applied Language Studiesبه مدیر مسئولی وسردبیری دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی، مدیر اجرایی دکتر عبدا... سارانی با صاحب امتیازی دانشگاه سیستان و بلوچستان  از سال 2009 میلادی با همکاری انجمن زبانشناسی ایران منتشر میگردد.
مجله مطالعات کاربردی زبان  به مقالات در حوزه های آموزش زبان، زبانشناسی ، ادبیات انگلیسی و ترجمه اختصاص دارد.  و به منظور دسترسی آسان و جهانی به آخرین یافته های پژوهشی، یک نشریه دسترسی-آزاد پایه گذاری شده است.
هدف از انتشار آن ارائه نظریه ها، نتایج پژوهش ها و دستاوردهای علمی  درحوزه های آموزش زبان، زبانشناسی و ادبیات انگلیسی،  و ترجمه  می باشد که به دنبال آن ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش، تبادل و توسعه آموخته ها و تجربیات تازه علمی و آشنا کردن دانش آموخته گان با آخرین یافته های علمی را در بر دارد.

بی تردید تلاش دست‌اندرکاران آن نشریه سهم بسزایی در گسترش مرزهای دانش و ارتقای کیفی و کمی جایگاه علمی کشور خواهند داشت.

اداره نشریات این موفقیت را به دست‌اندرکاران نشریه تبریک عرض می‌نماید.