دیدار ریاست دانشگاه با خانواده معظم شهدا و تکریم فرزندان شهیدان

مراسم دیدار با خانواده شهدا و تکریم خانواده و فرزندان شهیدان سرافراز ابراهیم‌زاده و شیخ حسینی توسط ریاست دانشگاه، با همراهی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاون فرهنگی دانشگاه و هیئت همراه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه روز جمعه هفتم مهرماه سال جاری و همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، هیاتی از دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور دکتر رضایی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر بامری، دکتر نوری و مدیران حوزه ریاست، فرهنگی و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و مسئول بسیج اساتید دانشگاه، با خانواده‌ها و فرزندان شهیدان سرافراز، سرگرد مزار ابراهیم‌زاده و بدیل شیخ حسینی دیدار و از خانواده‌ها و فرزندان این دو شهید گرانقدر تجلیل و تکریم نمودند. در این دیدار صمیمانه رضایی با یادآوری ایثارگری‌ها و فداکاری‌های شهدا گفت: امنیت امروز کشور مدیون ایثار و از جان گذشتگی شهیدان و جانبازان است. در ادامه بامری ضمن آرزوی سرافرازی برای خانواده‌های شهدا گفت صبر و استقامت خانواده‌ها سرافراز شهدا موجب استمرار فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه می‌باشد.