کسب رتبه علمی الف نشریه مخاطرات محیط طبیعی در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

بر اساس رتبه بندی جدید انتشار یافته توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علمی مخاطرات محیط طبیعی به رتبه الف ارتقا پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه، نشریه علمی مخاطرات محیط طبیعی به سردبیری دکتر محمود خسروی، مدیر مسئولی دکتر صمد فتوحی،  مدیر اجرایی آقای مسعود سعیدی و کارشناسی خانم مرضیه دارایی به صورت فصلنامه منتشر می گردد. هدف از انتشار این مجله علمی، چاپ مقالات تحلیلی و پژوهشی در حوزه مخاطرات محیطی- منطقه‌ای است که حاصل پژوهش‌های اصیل میدانی و در صورت نیاز بهره‌گیری از اسناد علمی دست ‌اول ‌می باشد. رسالت اصلی نشریه پیشبرد مرزهای دانش و انتشار آخرین یافته‌های علمی در حوزه مخاطرات محیط طبیعی با تأکید بر محیط‌های جغرافیایی ایران است.

اداره نشریات کسب این موفقیت را به همه ارکان نشریه تبریک عرض می نماید.