کسب رتبه علمی الف نشریه لاتین بین المللی الکترونیک صنعتی، کنترل و بهینه سازی در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

بر اساس رتبه بندی جدید انتشار یافته توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علمی لاتین بین المللی الکترونیک صنعتی، کنترل و بهینه سازی (IECO)) International Journal of Industrial Electronics, Control and Optimization) از رتبه ب به رتبه الف ارتقا پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از معاونت پژوهشی، نشریه علمی IECO به مدیر مسئولی دکتر سید مسعود برکاتی، سردبیری دکتر گیورک قره پتیان و مدیر اجرایی مهندس کاظم پیران با صاحب امتیازی دانشگاه سیستان و بلوچستان و حمایت علمی انجمن مهندسی برق و الکترونیک ایران IAEEE)) منتشر می­گردد. این مجله، فصلنامه بین المللی بین رشته ای با دسترسی آزاد است که مقاله‌های علمی اصیل (پژوهشی و مروری) در حوزه‌های الکترونیک صنعتی، کنترل و بهینه سازی، سیستم های قدرت، هوش محاسباتی برای بهبود و فرآِیندهای صنعتی و تولیدی را منتشر می­نماید.

روابط عمومی سیستان و بلوچستان، کسب این موفقیت را به همه ارکان نشریه و همکاران دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر تبریک می­گوید و توفیقات روزافزون آنان را از درگاه ایزد منان آرزومند است.