کسب رتبه علمی الف نشریه جغرافیا و آمایش شهری منطقه ای در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

بر اساس رتبه بندی جدید انتشار یافته توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علمی جغرافیا و آمایش شهری منطقه ای از رتبه ب به رتبه الف ارتقا پیدا کرد.

نشریه علمی جغرافیا و آمایش شهری منطقه ای به سردبیری و مدیر مسئولی دکتر عیسی ابراهیم زاده و مدیر اجرایی مهندس سحر تیموری با صاحب امتیازی دانشگاه سیستان و بلوچستان منتشر می گردد. این مجله، فصلنامه علمی در حوزه‌های جغرافیا و آمایش شهری منطقه‌ای است که مقاله‌های علمی، پژوهشی و مروری در حوزه‌های آمایش روستایی، آمایش سرزمین، آمایش شهری، آمایش محیطی، آمایش ناحیه‌‌ای، برنامه‌ریزی شهری، جغرافیا طبیعی، جغرافیای روستایی، جغرافیای شهری، سیاست شهری، شهرسازی، شهرنشینی، شهرها و شهرستان‌ها، و عمران روستایی، به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی مبسوط منتشر می‌کند. این مجله  محفلی و محملی ارتباطی برای بحث و تبادل نظر علمی است.

اداره نشریات دانشگاه، کسب این موفقیت را به همه ارکان نشریه تبریک می­گوید.