تجمع اعتراض آمیز دانشگاهیان نسبت به جنایات رژیم جعلی و کودک‌کش صهیونیستی

در پی جنایت جنگی و حمله وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به بیمارستان غزه و نسل‌کشی مردم مظلوم و کشتار صدها مرد، زن و کودک بی‌گناه، جمع کثیری از دانشگاهیان زاهدان شامل اعضای هیئت علمی ، کارکنان و دانشجویان در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز شنبه ۲۹ مهر ماه ۱۴۰۲ به دعوت دانشگاه سیستان و بلوچستان، گرد هم آمدند و خواستار شدیدترین اقدامات ممکن علیه این رژیم جعلی شدند و با سردادن شعارهای « سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن»، « لشکر قدس ایران، انتقام انتقام»، « مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا»، «هیهات من الذله» و ... انزجار خود را به جنایت صهیونیست‌ها نشان دادند.
دانشگاهیان در این تجمع ضمن همدردی با خانواده‌های شهدای غزه و امضای طومار، حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام نمودند و بیانیه محکومیت جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی را قرائت نمودند.