برگزاری جلسه ستاد اقتصادی استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان

جلسه ستاد اقتصادی استان با هدف تهیه بسته جامع توسعه اقتصادی استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، جلسه ستاد اقتصادی استان با حضور استاندار، ریاست دانشگاه معین، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و مدیران اقتصادی استان در محل سالن حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد. رئیس سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان از تهیه بسته جامع توسعه اقتصادی در بازه زمانی دو هفته‌ای خبر داد و گفت با این اقدام مجوزهای لازم برای اجرای فعالیت‌های اقتصادی در استان صادر می‌شود. مهرداد عرب اول افزود کار پیرامون این موضوع در حوزه اقتصادی و سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان انجام شده و با توجه به تاکید استاندار، این موضوع با مشارکت دانشگاهیان پیش خواهد رفت تا نتیجه آن مطلوب‌تر باشد و در این زمینه ستادی تحت عنوان «ستاد هماهنگی اقتصادی» در استان تشکیل خواهد شد.