کسب رتبه علمی الف نشریه Iranian Journal of Archaeological Studies در ارزیابی

کسب رتبه علمی الف نشریه Iranian Journal of Archaeological Studies  در ارزیابی

بر اساس رتبه بندی جدید انتشار یافته توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علمی Iranian Journal of Archaeological Studies از رتبه ب به رتبه الف ارتقا پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه، نشریه لاتین ایرانی مطالعات باستانشناسی به سردبیری و مدیرمسئولی مهدی مرتضوی، مدیراجرایی فریبا موسی پورنگاری و کارشناسان ثریا ریگی و ناهید مرادقلی به صورت دو فصلنامه منتشر می گردد. هدف از انتشار این مجله علمی، چاپ مقالات تحلیلی و پژوهشی در حوزه  باستانشناسی است که حاصل پژوهش‌های اصیل میدانی و در صورت نیاز بهره‌گیری از اسناد علمی دست ‌اول ‌باشد. رسالت اصلی نشریه پیشبرد مرزهای دانش و انتشار آخرین یافته‌ها و تکنیک­های علمی در حوزه باستانشناسی است.

روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، کسب این موفقیت را به همه ارکان نشریه و جامعه پژوهشی دانشگاه تبریک می­ گوید و توفیقات روزافزون آنان را از درگاه ایزد منان آرزومند است.