برگزاری دوازدهمین جشنواره دانشگاهی "حرکت"

به همت شورای هماهنگی دبیران انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت از تاریخ ۱ لغایت ۳ آذر ۱۴۰۲ در بوستان فردوسی دانشگاه سیستان‌وبلوچستان برگزار شد. در این جشنواره ۳۴ غرفه فعال توسط انجمن‌های علمی دانشگاه برپا گردید و دستاوردهای یک سال اخیر خود را به نمایش گذاشتند.مراسم افتتاحیه جشنواره حرکت با سخنرانی دکتر نوری، پخش کلیپ و نمایش ورزش باستانی به انجام رسید.همچنین در روز دوم، دکتر رضایی رئیس دانشگاه سیستان‌وبلوچستان از تمامی غرفه‌ها بازدید و پیشنهادات سازنده و حمایتی خود را به آن‌ها ارائه داد‌.در این جشنواره ۴ کارگاه آموزشی، ۳۵ مسابقه علمی مختلف و برنامه های مهیج و شاد برگزار شد. استقبال دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارمندان از این جشنواره فوق‌العاده بود.
مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت با حضور هیات رئیسه دانشگاه و اعضای خانواده بزرگ انجمن های علمی مورخ ۴ آذر ساعت ۱۹:۳۰ در محل تالار ملاصدرا برگزار شد و با تقدیر از انجمن‌های علمی برتر به اتمام رسید.