معارفه دانشجویان جدیدالورود دو رشته حقوق و فقه و مبانی حقوق

مورخ ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۲  در مکان تالار وحدت ساختمان جغرافیا انجمن علمی حقوق استاد جعفری لنگرودی دانشگاه سیستان و بلوچستان مراسمی جهت معارفه دانشجویان جدیدالورود دو رشته حقوق و فقه و مبانی حقوق برگزار‌ کرد.

در این جلسه دکتر احسان سامانی رئیس دانشکده الهیات، حقوق و معارف اسلامی و دکتر جواد شایانفر مدیر گروه رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی آیین نامه های دانشجویی و دانشکده و دانشگاه را برای دانشجویان بیان داشتند.

جناب آقای دکتر زینی، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده نیز در خصوص فواید علم آموزی و ترغیب دانشجویان برای ورود به عرصه آموزش و پژوهش ایراد سخن نمودند.

و دکتر علیرضا آبین نیز به بیان نکات علمی و عملی در انجام فعالیت های انجمن علمی برای دانشجویان متقاضی و فعالین این امر پرداختند و مقداری پیرامون ابعاد شخصیت بزرگان فقه و حقوق سخن راندند.

در پایان از سه دانشجوی برتر ورودی های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ رشته حقوق و دانشجویان ورودی های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی تقدیر به عمل آمد.