برگزاری دومین همایش ریاضیات، جذابیت‌ها و چالش‌های آن

دومین همایش ریاضیات، جذابیت‌ها و چالش‌های آن با مشارکت گروه ریاضی دانشگاه و پژوهش سرای پویندگان ناحیه ۱ آموزش و پرورش زاهدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز  دوشنبه ۶ آذر ۱۴۰۲ دومین همایش ریاضیات، جذابیت ها و چالش‌های ان،  در تالار ملاصدرای دانشگاه برگزار گردید. در این همایش، نخست جمال‌زاده، رئیس دانشکده ریاضی آمار و علوم کامپیوتر، با ایراد سخنرانی برای دانش آموزان و ایجاد انگیزه، اهداف همایش و برخی جذابیت‌های ریاضی را تشریح نمود. در ادامه  محمد یاسین دادکانی، مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه ۱ زاهدان، به تشریح اهمیت ریاضی در دوران تحصیل پرداخته و گزارشی از فعالیت‌های آموزش و پرورش ناحیه ۱ در زمینه ریاضی ارائه نمود.
همایش با سخنان کوهستانی، احمدی، و جهانتیغ، اساتید دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر در موضوعاتی مربوط به ایجاد انگیزه تحصیلی، المپیاد ریاضی دانش آموزی، اعداد و رمزنگاری و هوش مصنوعی ادامه یافت و همچنین کلیپی از زندگی و آثار مرحومه مریم میرزاخانی، که به همت کمیته بانوان انجمن ریاضی ایران تهیه شده بود پخش گردید.