بازدید استاندار و ریاست دانشگاه از غرفه دانشگاه در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان

در مراسم افتتاحیه نمایشگاه پژوهش و فناوری استان، استاندار سیستان و بلوچستان به همراه رئیس دانشگاه از غرفه دانشگاه بازدید نمود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، غرفه پژوهش و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان در محل نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان در پارک علم و فناوری با رویکرد ارائه محصولات فناورانه، خلاق و نوآور و همچنین دستاوردهای حوزه پژوهش دانشگاه در محل پارک علم و فناوری دایر گردید. در این نمایشگاه بیش از ۱۵ محصول با سطح فناوری بالا و در قالب واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان دانشگاه ارائه گردید. محصولات پژوهش و فناوری دانشگاه در زمینه انرژی های تجدید پذیر، محیط زیست پایدار، صنایع ساختمان، صنایع خلاق و حوزه آب که همه موارد از اولویت های زیست بوم فناوری و نوآوری استان نیز می باشد ارائه گردید. همچنین عملکرد یکساله حوزه پژوهش دانشگاه در زمینه تالیفات، مجلات و سایر شاخص های مربوطه نیز به نمایش گذاشته شد.