برگزاری نشست علمی با موضوع "بررسی زمینه های تحقیقاتی صنعت برق استان"

به مناسبت هفته پژوهش، نشست علمی با موضوع "بررسی زمینه های تحقیقاتی صنعت برق استان" با حضور نمایندگان صنعت برق استان، شرکت توزیع برق استان و شرکت برق منطقه ای، رئیس بنیاد ملی نخبگان استان، جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در روز یکشنبه 12 آذر ماه ساعت 12:00 در اتاق شماره 506 ساختمان کلاس های دانشکده برگزار گردید. در این نشست علمی پیرامون موضوعات مختلف از جمله: فرآیندهای تعریف موضوعات تحقیقاتی، مراحل مختلف اجرای طرح های تحقیقاتی از ارائه پروپوزال تا خاتمه، اعتبارات پژوهشی، انتظارات صنعت از دانشگاه، انتظارات دانشگاه از صنعت، و زمینه های گوناگون همکاری بحث و گفتگو شد. هم چنین در مورد برخی از دغدغه های دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در ارتباط با صنعت نظیر کارآموزی، بازدیدهای علمی، و روش های جذب مطرح گردید. در خاتمه مقرر شد این نشست ها به صورت منظم ادامه یابد.