برگزاری کارگاه آموزشی "آشنایی با تکنولوژی های انتقال ثابت شامل فیبر نوری و کابل های مسی"

به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی "آشنایی با تکنولوژی های انتقال ثابت شامل فیبر نوری و کابل های مسی" توسط آقای دکتر نیک محمد بلوچ زهی عضو هیات علمی گروه مهندسی فناوری اطلاعات و مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان در روز دوشنبه 13 آذر ماه ساعت 11:30 در اتاق شماره 506 ساختمان کلاس های دانشکده برگزار شد. در این کارگاه آموزشی آقای دکتر نیک محمد بلوچ زهی به ارائه توضیحاتی درخصوص رشد اندازه و ترافیک شبکه، مقدمات شبکه فیبرنوری ،آشنایی با تجهیزات مورد استفاده در شبکه فیبرنوری و پروژه های ملی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این بخش پرداخت و این که پهنای باند بیشتر، ظرفیت بالاتر، تلفات کمتر در مسیرهای طولانی، امنیت بالاتر و طراحی بهتر از مزایای فیبر نوری می باشد. وی افزود: از اوایل 1960 میلادی تا 1970 میلادی اولین فیبر نوری با تضعیف پایین ساخته شد و کشور ما نیز از اوایل سال 1372 شمسی بطور گسترده شروع به توسعه این مورد نمود. ایشان با اشاره به پروژه ملی اتصال خانوارها و کسب و کارها به اینترنت پرسرعت گفت: اتصال 20 میلیون پورت به فیبرنوری تا پایان دولت یکی از پروژه های مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات می باشد که توسط اپراتور های مختلف در سطح کشور درحال اجرا می باشد و در استان سیستان و بلوچستان نیز به زودی عملیات اجرایی توسط اپراتور های وب آغاز می گردد. گفتنی است در پایان کارگاه دانشجویان به صورت عملی به انجام فیوژن تارهای نوری و کار با دستگاه OTDR پرداختند. همچنین با انواع مختلف فیبرهای نوری، انواع تجهیزات مورد استفاده در این شبکه ها و تجهیزات مورد استفاده در شبکه های ثابت آشنا شدند.