برگزاری نشست علمی با موضوع "بررسی ظرفیت های پژوهشی ارتباطات و فناوری اطلاعات استان"

نشست علمی بررسی ظرفیت های پژوهشی ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان با همکاری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده در تاریخ چهارشنبه 15 آذرماه ساعت 8 صبح برگزار شد. دکتر نیک محمد بلوچ زهی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: تسهیلات اشتغال زایی بند الف تبصره 18 ویژه کسب و کارهای حوزه فاوا استان سیستان و بلوچستان در 9 محور مختلف و دوره بازپرداخت 12 الی 72 ماه پرداخت می گردد. مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به طرح حمایت از پایان نامه ها گفت: این طرح با هدف حمایت از توسعه پژوهش‌های کاربردی، رصد فناوری‌های نوین و حل چالش‌ها و نیازهای کشور، بومی‌سازی محصولات و خدمات در راستای نیازمندی‌های بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور و تشویق و بهره‌مندی از ظرفیت اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و پژوهشگاه‌ها توسط پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می گردد. وی افزود: دانشجویان علاقه مند به استفاده از تسهیلات این طرح می توانند پس از مطالعه محور های اولویت دار در سایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، حداکثر تا پایان آذرماه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. بلوچ زهی در ادامه با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی مختلف با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان گفت: در راستای توانمندسازی نیروی انسانی تاکنون دوره های آموزشی مختلفی ازقبیل دوره آموزشی مقدماتی / پیشرفته نسل 2 تا 5 شبکه های مخابراتی و رویداد تخصصی برنامه نویسی ویژه دانش آموزان و داشجویان (فن کد) برگزار گردیده همچنین برنامه ریزی لازم جهت برگزاری رویداد تخصصی امنیت فضای سایبری نیز در راستای توانمندسازی نیروهای بخش ICT دستگاه های اجرایی و توانمندسازی و آموزش دانشجویان جهت ورود به بازارکار درحال انجام می باشد. وی در پایان گفت: درصورت وجود افراد علاقه مند به مباحث حوزه ICT با هماهنگی شرکت های پیشروی این حوزه از قبیل ایرانسل و فناپ می توان دوره ها و کارگاه های عملیاتی در حوزه های مخابرات سیار، برنامه نویسی، اینترنت اشیاء، رایانش ابری و... را برنامه ریزی نمود.