کسب رتبه الف فصلنامه بین المللی مطالعات بازرگانی و توسعه در کمسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس رتبه بندی کمیسیون نشریات وزارت علوم، فصلنامه بین المللی مطالعات بازرگانی و توسعه رتبه الف کسب کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و بر اساس گزارش معاونت پژوهشی، بر اساس اخرین رتبه بندی کمسیون نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری نشریه بین المللی
International Journal of Business and Development Studies
که به طور مشترک با همکاری دانشگاه سیستان و بلوچستان ، دانشگاه ولنگونگ استرالیا و دانشگاه تکنولوژی مارا کشور مالزی به چاپ می‌رسد موفق به کسب رتبه الف در آخرین ارزیابی کمسیون نشریات در سال ۱۴۰۱ شد. فصلنامه مذکور با مدیر مسئولی و سردبیری احمد اکبری و چارلز هاروی و مدیر اجرایی مصیب پهلوانی و فریده حاج حسن و با صاحب امتیازی دانشگاه سیستان و بلوچستان به چاپ می‌رسد. هیات تحریریه فصلنامه مطالعات بازرگانی و توسعه از اساتید برجسته کشورهای ایران استرالیا مالزی چین ژاپن و کره ۰جنوبی  بوده و مقاله های پژوهشی و تحقیقات کاربردی در حوزه های اقتصاد مدیریت بازرگانی و مالی و توسعه  در این فصلنامه به چاپ می‌رسد. روابط عمومی دانشگاه، کسب این موفقیت را به مسئولین حوزه پژوهشی و دست اندرکاران فصلنامه و همکاران دانشکده اقتصاد و مدیریت تبریک و برای این عزیزان توفیقات بیشتر  را از درگاه ایزد منان را  آرزومند است.