اولین رویداد پژوهشی فرصت ها و چالش های صنایع و معادن خاش در دانشکده صنعت و معدن برگزار شد

اولین رویداد پژوهشی فرصت ها و چالش های صنایع و معادن  خاش در دانشکده صنعت و معدن  برگزار شد

. با هدف شناسایی ومعرفی ظرفیتهای و بررسی چالشهای صنایع و معادن خاش، اولین رویداد پژوهشی فرصتها و چالشها صنعت و معدن خاش با حضور فرماندار شهرستان، امام جمعه معزز خاش، فرمانده سپاه، معاون سیاسی - امنیتی فرمانداری روسای دستگاه های اجرائی شهرستان، روسای دانشگاه و اساتید شهرستان در دانشکده صنعت و معدن برگزار شد. در ابتدای مراسم دکتر صالح، ریاست دانشکده با تبریک هفته پژوهش و فن آوری و خیر مقدم ، نقش دانشگاه ها در جهت رفع موانع تولیدی شهرستان مهم دانست وبر ضرورت تعامل با دستگاه های اجرایی و استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه و مراکز رشد دانشگاه و پارک علم و فن اوری استان تاکید کرد  در ادامه فرماندار خاش نیز ضمن استقبال از برگزاری این رویداد و بررسی کارشناسی حوزه صنایع و معادن بر ارتباط موثر دانشگاه با دستگاهی اجرایی و صنایع و کارخانجات فعال در سطح شهرستان تاکید نمودند.  امام جمعه خاش نیز بر استفاده از ظرفیت بالقوه شهرستان در حوزه های صنایع، معادن و کشاورزی در جهت تلاش رفع موانع تولید تاکید کردند. سردار مالدارحمایت هم جانبه از صنایع معادن و همراهی سپاه شهرستان در جهت رفع موانع موجود سخنرانی ایراد کردند.

در این نشست اساتید دانشکده، ضمن بیان چالش های صنعت و معدن خاش به ارائه راهکارها به صورت تخصصی پرداختند