برگزاری دومین همایش ریاضیات، جذابیت‌ها و چالش‌های آن ..

دومین همایش ریاضیات، جذابیت‌ها و چالش‌های آن با مشارکت گروه ریاضی دانشگاه سیستان و بلوچستان و پژوهش سرای پویندگان ناحیه ۱ آموزش و پرورش زاهدان روز دوشنبه ۶ آذر ۱۴۰۲ از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح در تالار ملاصدرای دانشگاه برگزار گردید. در این همایش، نخست دکتر جواد جمال‌زاده، رئیس دانشکده ریاضی آمار و علوم کامپیوتر، ضمن عرض خیر مقدم به حضار، اهداف همایش و برخی جذابیت‌های ریاضی را تشریح نمودند. سپس آقای دکتر محمد یاسین دادکانی، مدیر محترم اداره آموزش و پرورش ناحیه ۱ زاهدان، به تشریح اهمیت ریاضی در دوران تحصیل پرداخته و گزارشی از فعالیت‌های آموزش و پرورش ناحیه ۱ در زمینه ریاضی ارائه نمودند.

در ادامه دکتر مجتبی حسینی، دکتر نادر کوهستانی، دکتر سید علیرضا احمدی و مهندس بهمن جهانتیغ موضوعاتی مربوط به ایجاد انگیزه تحصیلی، المپیاد ریاضی دانش آموزی، اعداد و رمزنگاری و هوش مصنوعی مطرح نمودند.

همچنین کلیپی از زندگی و آثار مرحوم پروفسور مریم میرزاخانی، تهیه شده به همت کمیته بانوان انجمن ریاضی ایران، پخش گردید.