مراسم معارفه دانشجویان نو ورود رشته های آمار و علوم کامپیوتر ..

جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود  رشته های آمار و علوم کامپیوتر در تاریخ  29/8/1402 در تالار معراج با حضور اعضای هیئت علمی و مسئولین دانشکده ریاضی ، آمار و علوم کامپیوتر و دانشجویان این رشته ها برگزار شد. در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشکده در ارتباط با جایگاه  و شان دانشگاه و تفاوت آن با دوران دانش آموزی مطالبی را بیان کردند همچنین اظهار داشتند دانشجویان از فرصت پیش آمده در دوران تحصیل برای بهره برداری بیشتر از زمان طلایی جوانی و قدرت فراگیری این دوران استفاده نمایند و در تحصیل علم و دانش فن آوری کوشا باشند آقای دکتر جمالزاده در ادامه رعایت مقررات اجتماعی و شئونات اسلامی در دانشگاه را متذکر شدند و مطالبی درباره حفظ پوشش در دانشگاه مطرح نمودند. پس از آن آقای دکتر جهانشاهی معاونت محترم آموزشی دانشکده مطالبی را پیرامون مسائل آموزشی از آئین نامه آموزشی بیان نمودند و مشکلات احتمالی در صورت عدم آگاهی از این قوانین را متذکر شدند و تاکید کردند برای رفع این مشکلات حتما در طول ترم خصوصا زمان انتخاب واحد دانشجویان با اساتید مشاور خود در ارتباط باشند. در ادامه جلسه آقای دکتر زارعی مدیر  گروه آمار ضمن معرفی استاد مشاور دانشجویان جدید الورود، بر ارتباط با ایشان در طول ترم تاکید کردند همچنین ایشان با توجه به عدم تصور صحیح دانشجویان رشته آمار از این رشته در بدو ورود توضیحاتی را پیرامون ماهیت رشته و اهمیت آن و نحوه موفقیت در این رشته و کاربرد وسیع آن در سایر رشته ها  بیان نمودند و تاکید نمودند برای نیل به موفقیت و  اهداف این رشته فراگیری خوب مباحث نظری و کاربردی و تسلط کامل بر نرم افزارهای آماری از ملزومات می باشد وی همچنین تاکید کردند خود را دست کم نگیرید بسیاری از دانشجویان فارغ التحصیل ما در سمت های مختلف در ادارات و شرکت ها وسازمان های کشور حتی در حد "وزیر" اکنون مشغول به خدمت می باشند در پایان آقای دکتر کرد مدیر محترم علوم کامپیوتر به دانشجویان تاکید کردن که دانشجویان تمرکز بیشتری در طول ترم روی دروس برنامه نویسی داشته باشند. ایشان به اهمیت این دروس در زمینه کارآفرینی و اشتغال در جامعه اشاره کردند. همچنین به استفاده از امکانات دانشکده خصوصا مرکز کامپیوتر در جهت یادگیری دروس به صورت عملی تاکید کردند.