برگزاری اولین رویداد پژوهشی فرصت ها و چالش های صنایع و معادن شهرستان خاش

اولین رویداد پژوهشی فرصت ها و چالش های صنایع و معادن شهرستان خاش در دانشکده صنعت و معدن خاش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با هدف شناسایی و معرفی ظرفیت ها و بررسی چالش های صنایع و معادن خاش، اولین رویداد پژوهشی  فرصت ها و چالش ها صنعت و معدن خاش با حضور فرماندار شهرستان،  امام جمعه خاش، مدیران  دستگاه های اجرائی شهرستان، روسای دانشگاه و اساتید شهرستان در دانشکده صنعت و معدن برگزار شد.
در ابتدای مراسم صالح رئیس دانشکده ضمن گرامی داشت هفته پژوهش و فن آوری و عرض خوش امد گویی به مهمانان گرامی، بر نقش دانشگاه ها در جهت رفع موانع تولیدی شهرستان، تعامل با دستگاه های اجرایی و استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان، مراکز رشد دانشگاه و پارک علم و فن اوری استان سخن گفت.
 صالحی فرماندار شهرستان، ضمن استقبال از برگزاری این رویداد و بررسی کارشناسی مسائل شهرستان علی الخصوص حوزه صنایع و معادن بر ارتباط موثر دانشگاه با دستگاه‌های اجرایی و صنایع و کارخانجات فعال در سطح شهرستان تاکید نمود.
 دهقان، امام جمعه شهرستان با تاکید بر ظرفیت بالقوه شهرستان در حوزه های صنایع، معادن و کشاورزی در جهت تلاش برای رفع موانع تولید در شهرستان تاکید کرد.
در ادامه  مالدار، حمایت هم جانبه از صنایع معادن شهرستان و همراهی سپاه شهرستان در جهت رفع موانع موجود تاکید نمود.
در این نشست اساتید دانشکده، ضمن بیان چالش های صنعت و معدن خاش به ارائه راهکارها به صورت تخصصی پرداختند